|
ZASTAVA.CZ Věnováno tomu nejlepšímu vozu
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Timur
|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 9:11 pm Předmět: Trhání vlasů,... |
|
|
Trhání vlasů je tak to jediné, na co mám momentálně náladu,...
A co za to může?! Může za to moje vlastní blbost,...
Kdybych brouzdal ve vodách internetu častěji, a pozorněji rozhodně bych nepřehlédl šanci zmocnit se další ,,fárokáry´´ do sbírky přeživších v ČR:
https://ssl.aukro.cz/item670622410_zastava_101.html
Dost mě štve, že jsem si se začátkem prázdnin přestal dávat pozor na ,,fárokáry´´ na prodej,... Takhle můžu jen doufat, že se snad dostala do dobrých rukou,...
P.S.: For Zastavaman: Pročetl jsem si pozorně celý archiv, a všiml jsem si, že máš ve svém autíčku pětistupňovou převodovku.
Myslíš, že by se ještě dala někde (zřejmě v srbsku) sehnat?! Případně existuje něco kompatibilního, např. převodovka z Ritma či jiného Fiatu?!
A druhá věc: V archivu jsem si taky všiml počtu registrovaných Zastav v ČR, ale poslední údaj byl tuším z roku 2004,...
Nemohl bys, nebo nedal by se, zjistit současný počet provozovaných Zastav?! |
|
Návrat nahoru |
|
|
zastavaman Site Admin
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:33 am Předmět: |
|
|
pětikvalt s tam hodí s juga ze stejnym motorem (116 ccm), na vrakáči v ex-jugo to seženeš vcelku v pohodě, otázkou je stav...
stav by se dal zjistit, pokud se ti do toho chce, najdeš to tady http://www.mvcr.cz/clanek/centralni-registr-vozidel-676625.aspx?q=Y2hudW09MQ%3d%3d - pokud to vytaháš, tak to doplnim, já na to bohužel nějak nenacházim čas _________________ Zastava navždy a ještě déle! |
|
Návrat nahoru |
|
|
boris
|
Zaslal: so červenec 18, 2009 7:47 pm Předmět: Florida |
|
|
Pozrel som ten zoznam, je to zaujímavé. V ČR by malo byť 15 ks Yugo Florida, ak správne rátam, zaujímalo by ma koľko ich behá po Slovensku. Minule som na benzínke stretol jednu pani na Yugu Koral a vraj jej policajti povedali, že z tohto typu sú na Slovensku 3 kusy. Zastavy 101 sa ešte semtam vidia, tých je najviac a bývajú celkom zachovalé. Ale chce to štatistiku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|